Fri fragt over 750 kr.   |   1-3 dages levering  |   Fysioterapeutuddannede konsulenter

OM PROTERAPI

Danmarks førende leverandør af udstyr til fysioterapeuter

Om Proterapi

Hvem er vi?

 

Proterapi A/S blev etableret i 1995 og er Danmarks førende leverandør af trænings- og rehabiliteringsudstyr til fysioterapeuter både inden for det offentlige og det private. Arbejder du på en fysioterapiklinik, i et træningscenter, i et sundhedscenter, på et pleje- og botilbud eller på et genoptræningscenter? Så tilbyder Proterapi et fuldt produktprogram til behandling og træning.

Vores produktkonsulenter er alle uddannede fysioterapeuter med klinisk erfaring. De kan derfor tilbyde rådgivning og vejledning på et højt fagligt grundlag – uanset om det drejer sig om vejledning i forhold til et enkelt produkt, indretning af en trænings sal eller udstyr til behandlings rum. Vi har altid været stolte af, at vi rådgiver og leverer udstyr med udgangspunkt i vores viden om fysioterapi.

I kundeservice betjener vores erfarne medarbejdere kunderne pr. telefon og mail. Vi har desuden en dygtig teknikerstab, som kan servicere alle vores produkter – og de fleste af de øvrige du måtte have i dit behandlings- eller træningsrum. Udover reparation af elektrisk og mekanisk træningsudstyr samt behandlings lejer, kan vi også tilbyde opsætning af udstyr ved etablering af fysioterapi og træningscentre. 

Proterapi er del af Fitness & Healthcare Group A/S. Foruden Proterapi består koncernen af MedicSport, der forhandler udstyr til det professionelle marked, og af LivingSport, som tilbyder hjemmetræningsudstyr til detailmarkedet i hele Norden. Vi har desuden webshop-forretningerne fitnessbutikken.dk og fitnesssport.se med et stort udbud af træningsudstyr. Koncernen repræsenterer samlet set en lang række anerkendte brands og er specialister inden for fitness- og healthcare-løsninger.  

Loading...