OM PROTERAPI

Danmarks førende leverandør af udstyr til fysioterapeuter

Om Proterapi

Hvem er vi?

Proterapi A/S blev etableret i 1995 og er Danmarks førende leverandør af trænings- og rehabiliteringsudstyr til fysioterapeuter både inden for det offentlige og det private. Arbejder du på en fysioterapiklinik, i et træningscenter, i et sundhedscenter, på et pleje- og botilbud eller på et genoptræningscenter? Så tilbyder Proterapi et fuldt produktprogram til behandling og træning.

Vores produktkonsulenter er alle uddannede fysioterapeuter med klinisk erfaring. De kan derfor tilbyde rådgivning og vejledning på et højt fagligt grundlag – uanset om det drejer sig om vejledning i forhold til et enkelt produkt, indretning af en trænings sal eller udstyr til behandlings rum. Vi har altid været stolte af, at vi rådgiver og leverer udstyr med udgangspunkt i vores viden om fysioterapi.

I kundeservice betjener vores erfarne medarbejdere kunderne pr. telefon og mail. Vi har desuden en dygtig teknikerstab, som kan servicere alle vores produkter – og de fleste af de øvrige du måtte have i dit behandlings- eller træningsrum. Udover reparation af elektrisk og mekanisk træningsudstyr samt behandlings lejer, kan vi også tilbyde opsætning af udstyr ved etablering af fysioterapi og trænings centre. Sammen med vore søsterselskaber kan vi tilbyde løsninger til træning på alle funktions niveauer.

 

Historie

December 2015Proterapi bliver en del af Fitness & Healthcare Group A/S. Foruden Proterapi består koncernen af MedicSport og Fitness Solutions, der leverer fitnessløsninger i Danmark til kommercielle og foreningsbaserede fitnesscentre, genoptræningscentre, virksomheder, uddannelsesinstitutioner mv.

Koncernen består også af LivingSport, som er udbyder af træningsudstyr i hele Norden og henvender sig til detail- og sportsbutikker, webshops og specialforretninger samt enkelte partnere inden for professionelt udstyr. Udover vores egen webshop omfatter koncernen også fitnessbutikken.dk og nettofitness.dk som tilbyder alt inden for fitness- og trænings udstyr til privat brug. Koncernen med omkring 60 ansatte repræsenterer samlet set en række anerkendte brands og er specialister inden for området af fitness- og healthcare løsninger.

Oktober 2012: Ejer af Proterapi Erik From går, efter 17 år i Proterapi A/S og mere end 45 år i branchen, på pension.

November 2008: Vi køber Handicares “Trænings- og Terapiafdeling” og styrker hermed vores position som Danmarks førende selskab inden for salg af udstyr til fysioterapeuter og kiropraktorer.

April 2003: Administrerende direktør, Erik From, erhverver de aktier, som ejes af N.C. Nielsen Hospitaludstyr A/S, og bliver dermed ene-ejer af selskabet.

Oktober 2001: Vi præsenterer vores nye website med en række faciliteter, der gør det muligt for vores kunder at bruge hjemmesiden som et redskab, der letter dagligdagen. Siden indeholder bl.a. webshop, indgang til egne data, nyheder, tilbud og links.

November 2000: Alle aktiviteter i Power Sport bliver købt med hensyn til salg af produkter til det danske sundhedsvæsen. 

Juni 2000: Vi overtager forhandlingen af originale McKenzie produkter fra Fysioline.

Maj 1997: Vi køber alle aktiviteterne i fysioterapi-divisionen fra Scandinavian Mobility og vi viderefører bl.a. den omfattende MTT-kursusvirksomhed.

September 1996: Vores afdeling for fysioterapi bliver etableret.

September 1995: Proterapi A/S etableres.