Fri fragt over 750 kr.   |   1-3 dages levering  |   Fysioterapeutuddannede konsulenter

Brands: Therabody

Therabody Recovery Air Pro Compression Bundle (str. L)

Therabody RecoveryAir Pro er et avanceret kompressionssystem med mange tilpasningsmuligheder der kommer i 3 størrelser – small, medium og large.

Klinisk dokumenteret til at øge blodcirkulationen i benene, så der bliver sendt mere ilt ud til musklerne og væv, som dermed heler hurtigere og forkorter restitutionsprocessen. De hjælper til at reducere muskelømhed, hævelse og stivhed, samt lindre muskeltræthed. FastFlush Technology™ muliggør en 2-3 gange hurtigere restitution end konkurrenterne, da kompressionsstøvlerne fyldes med luft og tømmes igen på kun 60 sekunder med fire unikke oppustningscyklusser. (Sequential, Wave, Isolation and Flow) Det betyder flere cyklusser pr. session og dermed en hurtigere restitution for brugeren.

Det letanvendelige system gør det muligt for alle nemt at indstille tid (10-90 min.) og pres. Der er 4 forudindstillede programmer (opvarmning, genoptræning, isolering og interval eller freestyle PRO-tilstand). For en mere dybdegående massage kan trykområdet justeres (20-100 mmHg) og TruGrade Technology™ giver sikker, præcis påføring af tryk for at maksimere blodcirkulationen fra fødderne til hjertet og tilbage igen.

Kompressionsstøvlerne fra Therabody er i et hygiejnisk design, som er lette at rengøre og kan forbindes via Bluetooth til Therabodys app.

Der medfølger

  • RecoveryAir Pro pumpe
  • 2 kompressionsstøvler
  • DC strømoplader
  • Pose til pumpe
  • Pose til støvlerne
  • Blocker plug (til brug af en støvle)

DKK 7.999,00 Pris inkl. moms: DKK 9.998,75

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen og tasterne.

Ring: 4344 4200
Man-tors: 8:30-16, fre: 8:30-15:30

Skriv: pt@proterapi.dk
Vi svarer inden for 24 timer på hverdage

Har du brug for hjælp?

Vi sidderr klar ved telefonen og tasterne.

Ring: 4344 4200
Man-tors: 8:30-16, fre: 8:30-15:30

Skriv: pt@proterapi.dk
Vi svarer inden for 24 timer på hverdage

Loading...