Fri fragt over 750 kr.   |   1-3 dages levering  |   Fysioterapeutuddannede konsulenter

Brands: Therabody

Therabody Recovery Air Jet Boots (str. L)

Therabody RecoveryAir Jetboots er fuldt trådløse kompressionsstøvler med integrerede pumper, som gør genopladning af dine ben mere praktisk end nogensinde. De kommer i 3 størrelser – small, medium og large.

Oplev fordelene med Therabodys proprietære pneumatiske kompression når som helst og hvor som helst. JetBoots leverer med deres FastFlush Technology™ en 2-3 gange hurtigere restitution end konkurrenterne, da kompressionsstøvlerne fyldes med luft og tømmes igen på kun 60 sekunder. Det betyder flere cyklusser pr. session og dermed en hurtigere restitution for brugeren.

Klinisk dokumenteret til at øge blodcirkulationen i benene, så der bliver sendt mere ilt ud til musklerne og væv, som dermed heler hurtigere og forkorter restitutionsprocessen. De hjælper til at reducere muskelømhed, hævelse og stivhed, samt lindre muskeltræthed.

Det let-anvendelige og integrerede one-touch kontrolpanel gør det muligt for alle at indstille tid og pres på en meget nem måde. De kan indstilles til 4 tidsintervaller (20 min., 40 min., 60 min. og kontinuerligt).

For en mere dybdegående massage kan trykområdet justeres (25-100 mmHg) og TruGrade Technology™ giver sikker, præcis påføring af tryk for at maksimere blodcirkulationen fra fødderne til hjertet og tilbage igen.

Kompressionsstøvlerne fra Therabody er i et hygiejnisk design, som er lette at rengøre og kan forbindes via Bluetooth til Therabodys app.

Der medfølger

  • 2 kompressionsstøvler med integrerede pumper
  • 36W oplader
  • Pose til støvlerne
  • Oplader

DKK 5.599,20 Pris inkl. moms: DKK 6.999,00

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen og tasterne.

Ring: 4344 4200
Man-tors: 8:30-16, fre: 8:30-15:30

Skriv: pt@proterapi.dk
Vi svarer inden for 24 timer på hverdage

Har du brug for hjælp?

Vi sidderr klar ved telefonen og tasterne.

Ring: 4344 4200
Man-tors: 8:30-16, fre: 8:30-15:30

Skriv: pt@proterapi.dk
Vi svarer inden for 24 timer på hverdage

Loading...