Brands: Gymna

Gymna Care 300 TECAR therapy

TECAR-terapi er en form for kombineret kontaktdiatermi og elektroterapi. Brugen af elektromagnetisk energi til stimulering af biologisk væv er også kendt fra medicinsk praksis.
Den anvendte elektromagnetiske frekvens stammer fra radiofrekvensspektret. I modsætning til andet elektroterapi fremkalder det ikke muskelkontraktion. Det terapeutiske bølgelængdespektrum ligger i området fra 300 kHz til 1,2 MHz.

Højfrekvensstrømmens sti og det skabte elektromagnetiske felt bestemmes af elektrodens placering og patientens kropssammensætning. Det elektromagnetiske felt genererer varme og det er muligt at målrette effekten specifikt til det område hvor terapien appliceres.

Den varmeinducerede vasodilation øger udvekslingen af stoffer, der resulterer i dræning af det betændte område og en tilstrømning af reparerende celler. TECAR-terapi har også smertelindrende egenskaber gennem stimulering af endorfinproduktionen. TECAR-terapi bruger højfrekvente strømme til biostimulering af væv med forskellig modstand.

Gymna Care 300 adskiller sig fra traditionel TECAR-behandling, fordi den har evnen til at arbejde ved høj effekt uden en uhensigtsmæssig stor temperaturstigning. På samme måde som traditionel diatermi kan enheden fungere i pulserende tilstand, hvilket giver kroppen tid til at sprede den varme, der produceres i løbet af den korte pause. Tre forskellige puls-pauseforhold kan vælges for at give større fleksibilitet og for at finde den bedste behandling for patienten.

Behandlingen er smertefri og tager mellem 10-20 minutter. Der kan behandles i tætte intervaller med denne behandlingsform, hvilket gør det muligt at behandle flere gange om ugen i den akutte fase. Efter behandlingen følger der ikke nødvendigvis nogle restriktioner, hvilket gør metoden effektiv i et genoptræningsforløb.

Med apparatet har man mulighed for at behandle i forskellige dybder af vævet, og man kan derfor rette energien nøjagtig mod det område og det væv, man ønsker at behandle.

De gavnlige virkninger af TECAR-terapi bruges mest til fysioterapi, rehabilitering og smertebehandling:

• Slag og forstuvninger
• Rehabilitering efter operationen
• Sports traumer
• Muskel- og senesygdomme
• Neuropatier
• Arvæv
• Ryg- og perifere led lidelser
• Vaskulære og lymfatiske sygdomme
• Ortopædiske lidelser i det perifere nervesystem
• Pelvic floor rehabilitation
• Akut og kronisk smerte

Unipolar kit og trolley følger med

DKK 127.500,00 Pris inkl. moms: DKK 159.375,00

Varenummer (SKU): 349008 Kategorier: , Tags: ,

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen og tasterne.

Ring: 4344 4200
Man-tors: 8-16, fre: 8-15:30

Skriv: pt@proterapi.dk
Vi svarer inden for 24 timer på hverdage

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen og tasterne.

Ring: 4344 4200
Man-tors: 8-16, fre: 8-15:30

Skriv: pt@proterapi.dk
Vi svarer inden for 24 timer på hverdage