Cosmos Mercury Løbebånd

Ikke på lager
SKU
COS30000VA08
182.250 kr
Inkl. moms: 227.813 kr

Cosmos Mercury Treadmill er en avanceret løbebåndsløsning, der er specielt designet til at imødekomme behovene hos sundheds- og rehabiliteringsfaciliteter. Dette løbebånd er designet til at hjælpe patienter med at genvinde deres styrke og mobilitet, mens de samtidig overvåges og …

Cosmos Mercury Treadmill er en avanceret løbebåndsløsning, der er specielt designet til at imødekomme behovene hos sundheds- og rehabiliteringsfaciliteter. Dette løbebånd er designet til at hjælpe patienter med at genvinde deres styrke og mobilitet, mens de samtidig overvåges og styres af professionelle sundhedsplejepersonale.

Løbebåndet er udstyret med en kraftig motor, der giver en jævn og stabil drift, og som kan justeres for at tilpasse sig den enkelte patients behov. Derudover er løbebåndet udstyret med et stort løbeområde, der giver patienter mulighed for at træne og bevæge sig sikkert og effektivt.

Cosmos Mercury Medical Treadmill har også en række avancerede funktioner, der er specielt designet til rehabiliteringsbrug. Disse omfatter integrerede håndtag, der hjælper patienter med at opretholde balance og stabilitet, samt en trådløs pulsmåler, der overvåger patientens hjertefrekvens under træning.

Specifikationer
Farve Black
Model navn Cosmos Mercury Løbebånd
Brand A-Å H/P Cosmos
Varenummer COS30000VA08
Funktioner Motor AC
Display Calories, Distance, Heart rate program, Incline, LCD, LED, Speed, Time, Watt
Produkttype Commercial Product
TREADMILL - Motor HP 4,5
Hastigheds interval (km/t) 0-22
Antal programmer 42
TREADMILL - Hældning (%) 25
TREADMILL - Løbeflade L x B (cm) 150 x 50
Nettovægt (kg) 190.00
EAN COS30000VA08
Cosmos Mercury Løbebånd
Skriv din egen anmeldelse
Anmeld produktCosmos Mercury Løbebånd
To Top