Svanepunktet, Farum

CASEBESKRIVELSE

svanepuntet-furesoe_4jpg

Samarbejde med Furesø Kommune

Igennem mange år har ProTerapi haft et godt samarbejde med Furesø kommune, hvor vores konsulent løbende har været i kontakt med terapeuterne for at afdække behovet for udstyr til genoptræning.

Da de i 2015 skulle investere i et stort, samlet genoptræningscenter, var det naturligt for dem at kontakte ProTerapi, for at høre hvad vi kunne tilbyde. Genoptræningscentret havde bl.a brug styrketræningsmaskiner, hvor man kunne ændre belastningen i meget små intervaller, og hvor mange af maskinerne skulle have kørestolsadgang. Det var derfor nærliggende for os at foreslå udstyr fra HUR, og vi kom frem til en kombination af Easy Acces-maskiner med kørestolsadgang samt og “almindelige” HUR-maskiner til de raskere brugere.

Kredsløbsmaskiner til handicappede og fysiofitness

Der var desuden behov for kredsløbsmaskiner til alt fra handicappede til fysiofitness, og da ProTerapi råder over et stort sortiment, hvor alle behov kan dækkes, fandt vi sammen frem til de rigtige maskiner. ProTerapi fremstillede flere alternative forslag på 3D-tegninger, således at kunden bedre kunne tage en beslutning om farvevalg og opstilling af maskinerne.

Hos ProTerapi er vi stolte af at kunne være en del af nogle meget flotte og lyse træningslokaler.

svanepuntet-furesoe_1 svanepuntet-furesoe_2 svanepuntet-furesoe_3  svanepuntet-furesoe_5 svanepuntet-furesoe_6