Vela

Vela er kendt for sine ergonomiske designstole – men faktisk har de også produceret ergonomiske taburetter og klinikstole, som giver en optimal komfort og støtte ved fx nakke- og lændregionen for de mere besværede patienter.

Vela Samba og Vela Tango

Hos Proterapi har vi primært to modeller af Vela stolen, som er Vela Samba og Vela Tango. Disse to stole kan fås i flere varianter, som fx taburet eller som en almindelig stol med indstillelig ryg.

Med Vela kan du tilbyde dine patienter og klinik de mest komfortable og ergonomiske betingelser. Se vores udvalg af Vela stole igennem og vælg netop dé stole og den farve og model, som skal præge din klinik.

Filter Products Showing all 16 results
Vælg en kategori

Viser alle 16 resultater

Køb klinikinventar til fordelagtige priser lige her. I denne kategori kan du finde diverse produkter til din klinik, hvad enten det er til receptionen og ventelokalet eller selve konsultationslokalet. Vi har diverse produkter, du kan benytte som informationstavler, undervisningsmaterialer og meget mere.

Se hele udvalget nedenunder og køb inventar til din klinik i dag.

Information til ventelokalet

Har dit ventelokale i klinikken brug for et ekstra pift eller mere information kan du med fordel kigge på flere af vores informationstavler, som er informative og lærerige. Ydermere har vi også forskellige puder og nakkestøtter, som du kan tilbyde til dine patienter under konsultationen for en bedre komfort og tryghed under undersøgelsen og behandlingen.

Vi arbejder altid på at få de bedste produkter ind i vores udvalg til din klinik – og dette gælder også vores inventarprodukter.

Funktionelle taburetter og stole

I vores udvalg af klinikinventar har vi også funktionelle taburetter i forskellige prisklasser og funktioner. Fx er der taburetter med fast ryg – og andre med indstillelig ryg.

Ydermere kan vi også tilbyde helt almindelige stole med armlæn for optimal komfort for patienten. Vi har mange forskellige typer af produkter til din klinik og konsultationsområde, der er med til at gøre din klinik endnu bedre.