ThoraxTrainer

Maskinen der imiterer langrend – ThoraxTraineren – er en dansk opfindelse, hvor man via langrendsbevægelser træner kroppen og dens muskler. I langrendsdisciplinen aktiveres flere muskler på samme tid end ved andre discipliner – og derfor er ThoraxTraineren en effektiv og funktionel måde at træne kroppen op på.

ThoraxTraineren hos Proterapi

Her hos Proterapi kan vi også tilbyde en ThoraxTrainer til dine patienter. Har du brug for yderligere hjælp eller rådgivning, kan du også altid kontakte os. Vi er specialister i effektiv genoptræning og behandling.

Filter Products Showing the single result
Vælg en kategori

Viser 1 resultat

Kredsløbstræning er en vigtig gren af rehabilitering og genoptræning. Med kredsløbstræning kan du tilbyde dine patienter en optimal træning af kondition og balance.

Trænings- og spinningcykler

Vi har i vores udvalg af kredsløbsmaskiner mange flotte og funktionelle træningscykler. Med en træningscykel kan patienten træne kondition og genoptræne de fleste led i underkroppen, hvilket er et af hovedformålene.

Ydermere er der fordele som øget blodomløb, bedre rehabilitering og bedre kondition.

Ellipsetræning og løbebånd

Skal det være mere all-around kredsløbstræning, har vi også løbebånd og ellipsetrænere, som giver en mere all-around træning i og med at hele kroppen bliver aktiveret.

Vores maskiner har flere funktioner, niveauer og en god brugervenlighed, som kan anvendes på alle niveauer og enhver genoptræning. Derfor er det ideelt at have et par kredsløbsmaskiner i din klinik til dine patienter.

Mere rådgivning/hjælp

Har du brug for mere rådgivning og sparring omkring vores maskiner, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig her hos ProTerapi.