Tenscare

Med TENSCARE får du el-behandling/stimulering uden smerter med et enkelt og effektivt apparat. Med sine elektroder sender TENS apparatet impulser (strøm) til musklerne der stimulerer nerverne til at frigøre endorfiner og dermed reducere smerterne på det pågældende område.

Simpelt og brugervenligt apparat

TENSCARE har udviklet og produceret brugervenlige apparater, som dermed gør dette produkt ideelt til dig, som skal behandle patienter for diverse led- og muskelsmerter med en simpel behandling i din klinik.

For mere information er du altid velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Filter Products Showing the single result
Vælg en kategori

Viser et enkelt resultat

I forbindelse med genoptræning og behandling/lindring af smerter har vi her hos ProTerapi et stort udvalg af funktionelle produkter som er behjælpelige til dette formål.

El-terapi kan benyttes ved genoptræning af svage og udsatte muskelgrupper hvor man via elektroder kan tilføre strøm direkte til musklerne, som dermed bliver stimuleret.

Chokbølgeapparater til genoptræning

Vi har flere chokbølgeapparater med elektroder, som hjælper med at genoptræne muskler og behandle smerter. Med elektroderne får man en direkte tilgang af strøm, der let og effektivt stimulerer og behandler dine muskler.

Har du brug for mere hjælp og rådgivning omkring el-terapi og smertelindrende behandling, kan du altid kontakte vores eksperter.

Behandling af skader med kulde og varme

Varme- og kuldebehandling af skader og smerte er almen brugt af eksperter, såvel som amatører, hvor man har lært at komme is på diverse led- og muskelskader.

Således er det vigtigt at få afkølet skaden for derefter at kunne behandle skaden optimalt i fremtiden. I vores udvalg af produkter til at behandle skader med kulde og varme har vi forskellige produkter.

Det er vigtigt at behandle slag, brud og muskelskader med den rette metode, og derfor er det også vigtigt at vide forskellen på hvornår der skal bruges kulde og varme.