Steens Physical

Proterapi er den danske distributør og forhandler af Steens Physical produkter til genoptræning og rehabilitering. Vi har i vores udvalg mange diverse produkter til forskellige patienters behov af genoptræning, så du som klinikejer eller fysioterapeut kan tilbyde den bedste form for behandling.

Fysisk genoptræning

Vi har diverse stroppe og håndtag, som i kombination med flere MTT-trækapparater og maskiner kan give en effektiv og varieret genoptræning af muskler og led til dine patienter. Se vores udvalg af Steens Physical produkter igennem og bestil online i dag.

Har du brug for yderligere hjælp er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Filter Products Showing all 31 results
Vælg en kategori

Viser alle 31 resultater

Medicinsk træningsterapi (MTT) er en aktiv rehabiliteringsform, hvor formålet er at genoptræne kroppens led og muskler med fokus på smertelindring, øge stabiliteten og bevægeligheden.

Fleksible stroppe

I vores udvalg af MTT udstyr har vi flere fleksible stroppe til ankler, håndled og skuldre som kombineret med vægte eller anden modstand er en effektiv metode til at tilpasse hver enkelte øvelse til patientens behov.

Denne effektive mulighed giver mulighed for individuel træning af svage muskler, stabilitet og balance.

Høj individualisering af øvelser

Med MTT sikrer man patientens genoptræning mest optimalt ved hele tiden at tilpasse øvelsen. Der er dermed ikke en standard definition af et typisk træningsprogram, da alle øvelser er individualiseret og tilpasset til patienten.

Sikr din patients optimale genoptræning med vores fleksible og funktionelle produkter til MTT lige her. Se udvalget og køb i dag.