Spraino

Reducér risikoen for ankelskader med Spraino fra Proterapi. Spraino er et dansk produceret produkt som er med til at forebygge ankel distorsioner.

Smart påføring med teflonbelagt tape

Spraino påføres let og simpelt med teflonbelagt tape på ydersiden af skoen og er med til at reducere risikoen for ankelskader (ankel distorsion) med op til 91 %.

Den teflonbelagte tape (Teflon-patch) reducerer friktionen mellem gulv og sko og er udviklet og testet i samarbejde med forskere fra Aalborg Universitet.

Tape dine sko og forebyg ankelskader med Spraino i dag.

Filter Products Showing the single result
Vælg en kategori

Viser 1 resultat

Find diverse forbrugsprodukter til din klinik, som du kan sælge i løssalg til dine patienter. I vores udvalg af små produkter til løssalg i klinikker finder du blandt andet kuldepakninger, forbindingstape i form af leukotape og sportstape og meget mere.

Vi har altid et stort udvalg af de mest populære produkter til din klinik.

Tilbyd dine patienter lidt mere

Med diverse produkter kan du tilbyde dine patienter lidt mere i din klinik, hvor de typisk vil efterspørge sportstape eller andet tape, der kan fungere og fiksere gaze.

Tilbyd også diverse sportsgel - enten varmecreme eller kuldecreme, der kan behandle og lindre diverse forstuvninger.

Sidst men ikke mindst er der i vores udvalg også diverse bands/elastikker, som kan bruges til genoptræning af led og mobilitet.