Sportsart

SportsArt er én af verdens største leverandører af fitnessudstyr, og de tilbyder et stort sortiment af både cardio- og styrketræningsudstyr.

Med Sportsart trænings maskiner kan du tilbyde dine patienter en god og optimal genoptræning af diverse skader, hvor de ved hjælp af maskinerne kan få den rette genoptræning med den rette intensitet.

Siden deres opstart i 1977 har SportsArt været kendt for deres innovative design og simple kvalitetsudstyr, der er let at benytte for alle brugere. De søger konstant efter nye trends og muligheder for at forny standarden af udstyret inden for fitnessindustrien.

Og man må sige, at de rammer spot on på et meget aktuelt tema med deres relancering af SportsArt-brandet som “The Green Fitness Company”. Ud fra en bæredygtig og miljøbevidst strategi har de udviklet den revolutionerende SportsArt ECO-POWR linje, der omsætter menneskeskabt energi (via træningen) til anvendelig elektricitet. Det skåner derfor miljøet, og samtidigt bliver der sparet på energiregnskabet.

Læs om konceptet her.

ECO-POWR linjen fremstår i et eksklusivt og fuldendt design, hvor der er en stærk sammenhæng mellem den grønne profil og produkterne. Det elegante design og de ekstraordinære funktioner, kombineret med den nyeste energigenererende teknologi, giver en optimal trænings oplevelse for alle brugere.

Filter Products Showing all 23 results
Vælg en kategori

Viser alle 23 resultater

Kredsløbstræning er en vigtig gren af rehabilitering og genoptræning. Med kredsløbstræning kan du tilbyde dine patienter en optimal træning af kondition og balance.

Trænings- og spinningcykler

Vi har i vores udvalg af kredsløbsmaskiner mange flotte og funktionelle træningscykler. Med en træningscykel kan patienten træne kondition og genoptræne de fleste led i underkroppen, hvilket er et af hovedformålene.

Ydermere er der fordele som øget blodomløb, bedre rehabilitering og bedre kondition.

Ellipsetræning og løbebånd

Skal det være mere all-around kredsløbstræning, har vi også løbebånd og ellipsetrænere, som giver en mere all-around træning i og med at hele kroppen bliver aktiveret.

Vores maskiner har flere funktioner, niveauer og en god brugervenlighed, som kan anvendes på alle niveauer og enhver genoptræning. Derfor er det ideelt at have et par kredsløbsmaskiner i din klinik til dine patienter.

Mere rådgivning/hjælp

Har du brug for mere rådgivning og sparring omkring vores maskiner, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig her hos ProTerapi.