Seers Medical

Seers har i årevis produceret ergonomiske og komfortable stole, behandlings- og undersøgelseslejer til klinikker. Deres hydrauliske undersøgelseslejer er ofte efterspurgt af fysioterapeuter fra hele landet – og derfor har vi her hos Proterapi et godt udvalg af Seers Medical stole og lejer.

Funktionelt og komfortabelt produktsortiment fra Seers

Se vores udvalg af Seers Medical stole og lejer igennem og bestil dem du skal bruge til din klinik her hos os. Vi er altid professionelle i vores rådgivning og service, som du altid kan nyde godt af, når du er kunde eller partner hos os.

 

Filter Products Showing all 43 results
Vælg en kategori

Viser alle 43 resultater

Vores funktionelle behandlingslejer er både behagelige og ideelle til transport af patienter, hvor de individuelle ergonomiske indstillinger på hvert behandlingsleje kan justeres for en bedre og mere komfortabel transport.

Hydrauliske undersøgelseslejer

Dette gælder også for vores undersøgelsesleje, hvor de hydrauliske indstillinger sikrer patientens komfort ved undersøgelse eller observation på gangene. I vores udvalg af behandlings- og undersøgelseslejer har vi både elektriske og hydrauliske, der kan tilegnes i forskellige længder.

Høj standard af professionalisme

I vores produkter har vi målrettet fokuseret på at forhandle disse lejer for at sikre at slutpatienten opnår en optimal komfort ved transport og undersøgelse. Dette betyder at vi altid har en standard af professionalisme vi sigter efter at ramme og altid lever op til. Dermed har vi diverse kriterier, som skal opfyldes hvilket er: Komfort, sikkerhed, tilgængelighed/funktionalitet og hygiejne.

Vi sikrer patientens komfort

Med kriterierne opfyldt kan vi stå inde for vores produkter og dermed sikre patientens komfort og tryghed. Dette hænger også sammen med funktionaliteten, hvor det skal være nemt for behandleren at arbejde på lejet.