Seers Medical

Seers Medical har i årevis produceret ergonomiske og komfortable stole, behandlings- og undersøgelseslejer til klinikker. Deres hydrauliske undersøgelseslejer er ofte efterspurgt af fysioterapeuter fra hele landet – og derfor har vi her hos Proterapi også et stort udvalg af Seers Medical stole og lejer.

Seers Medical er idag dén ledende engelsk producent af undersøgelses- og behandlingslejer til fysioterapi, praktiserende læger samt speciallejer til hospitaler. Med deres brede sortiment af lejer har Proterapi mulighed for at imødekomme de fleste ønsker fra vores kunder.

Kig vores store udvalg af Seers Medical lejrer og stole igennem og skulle du have spørgsmål, så kontakt os endelig – vi er altid professionelle i vores rådgivning og service.

Se også hele Seers Medical sortimentet lige her

Filter Products Showing all 44 results
Vælg en kategori

Viser alle 44 resultater

Vores funktionelle behandlingslejer er både behagelige og ideelle til transport af patienter, hvor de individuelle ergonomiske indstillinger på hvert behandlingsleje kan justeres for en bedre og mere komfortabel transport.

Hydrauliske undersøgelseslejer

Dette gælder også for vores undersøgelsesleje, hvor de hydrauliske indstillinger sikrer patientens komfort ved undersøgelse eller observation på gangene. I vores udvalg af behandlings- og undersøgelseslejer har vi både elektriske og hydrauliske, der kan tilegnes i forskellige længder.

Høj standard af professionalisme

I vores produkter har vi målrettet fokuseret på at forhandle disse lejer for at sikre at slutpatienten opnår en optimal komfort ved transport og undersøgelse. Dette betyder at vi altid har en standard af professionalisme vi sigter efter at ramme og altid lever op til. Dermed har vi diverse kriterier, som skal opfyldes hvilket er: Komfort, sikkerhed, tilgængelighed/funktionalitet og hygiejne.

Vi sikrer patientens komfort

Med kriterierne opfyldt kan vi stå inde for vores produkter og dermed sikre patientens komfort og tryghed. Dette hænger også sammen med funktionaliteten, hvor det skal være nemt for behandleren at arbejde på lejet.