Reck MOTOmed

Med en Reck MOTOmed maskine er det lettere at træne mobiliteten og bevægeligheden for patienter, der er hæmmet som følge af et midlertidigt funktionstab, kroniske lidelser eller alder.

Optimal genoptræning af motorik

Reck MOTOmed maskinerne giver en optimal genoptræning af motorik, fx ved at isolere armene eller benene. Dermed er der mange muligheder for at kunne tilbyde dine patienter netop dén genoptræning de skal bruge i din klinik.

Filter Products Showing all 11 results
Vælg en kategori

Viser alle 11 resultater

I vores udvalg af produkter til at udøve aktiv/passiv træning har vi mange muligheder, der dækker over stortset alle behov. Vi har blandt andet mobile stå-/støtteborde, hvor fleksibilitet og funktionalitet er i højsædet.

Effektive træningsmaskiner til aktiv/passiv træning

Med vores træningsmaskiner er det muligt at træne både overkroppen i en aktiv/passiv træning. Vi har maskiner, hvor der er fokus på skulder- og armbevægelserne.

Der er naturligvis også vores funktionelle træningsmaskiner til rehabilitering og genoptræning af knæ og ben. Disse maskiner enten er fritstående maskiner eller maskiner, som let kan integreres nær en seng. Dermed patienten kan træne sin fysik op igen via liggende position.

Aktiv/passiv genoptræning og rehabilitering

Vores produktkonsulenter er alle uddannede fysioterapeuter og ser derfor hver dag, hvordan en effektiv træningsmaskine kan være med til en god og sund genoptræning af diverse patienter i landet og klinikkerne. Derfor er vi stolte over at både kunne levere, men også rådgive med udgangspunkt i vores viden omkring sundhed og træning.