PowerMedic

Kom i gang med laserterapi med PowerMedics smarte og funktionelle produkter. Med en PowerLaser kan du tilbyde dine patienter og klienter en unik behandling.

Effektiv behandling med PowerLaser

Her hos ProTerapi har vi PowerLaser Pro serien, som giver en effektiv terapi til glæde for dine patienter og klinikker. PowerLasere er batteridrevne, som giver en frihed under behandling til at kunne ramme netop dét sted hvor man ønsker den bedste laserbehandling.

PowerLaser kommer i et flot design og forskellige funktioner. Lær mere om PowerLaser Pro serien fra PowerMedic ved at kontakte os for yderligere rådgivning.

Filter Products Showing all 3 results
Vælg en kategori

Viser alle 3 resultater

I forbindelse med genoptræning og behandling/lindring af smerter har vi her hos ProTerapi et stort udvalg af funktionelle produkter som er behjælpelige til dette formål.

El-terapi kan benyttes ved genoptræning af svage og udsatte muskelgrupper hvor man via elektroder kan tilføre strøm direkte til musklerne, som dermed bliver stimuleret.

Chokbølgeapparater til genoptræning

Vi har flere chokbølgeapparater med elektroder, som hjælper med at genoptræne muskler og behandle smerter. Med elektroderne får man en direkte tilgang af strøm, der let og effektivt stimulerer og behandler dine muskler.

Har du brug for mere hjælp og rådgivning omkring el-terapi og smertelindrende behandling, kan du altid kontakte vores eksperter.

Behandling af skader med kulde og varme

Varme- og kuldebehandling af skader og smerte er almen brugt af eksperter, såvel som amatører, hvor man har lært at komme is på diverse led- og muskelskader.

Således er det vigtigt at få afkølet skaden for derefter at kunne behandle skaden optimalt i fremtiden. I vores udvalg af produkter til at behandle skader med kulde og varme har vi forskellige produkter.

Det er vigtigt at behandle slag, brud og muskelskader med den rette metode, og derfor er det også vigtigt at vide forskellen på hvornår der skal bruges kulde og varme.