Power Plate

Få en effektiv behandling og træning med en Personal Power Plate – eller på dansk, en personlig power plate, som indeholder den nyeste teknologi inden for vibrationer til træning.

Multifunktionel brug og træning

Med en Power Plate kan dine klienter og patienter hurtigere opnå resultater med en effektiv træning, hvor power platen kan bruges med flere funktioner.

Power Plate er nem og kompakt at have med at gøre – og kan let opbevares i klinikken eller behandlingscentret.

For yderligere rådgivning omkring Power Plate og dens funktioner, kontakt da venligst vores kundeservice og få hjælp.

Filter Products Showing all 6 results
Vælg en kategori

Viser alle 6 resultater

For andre alsidige produkter til genoptræning af diverse produkter, kan du finde et udvalg herunder. Det er fx alt fra gangbarer og gangstativer til træningstrapper og power plates, som er med til at hjælpe patienten med en effektiv genoptræning.

Effektive produkter til genoptræning

Vi har diverse produkter på denne side – som fx vores power plates, som ikke kun hjælper patienterne med at genoptræne led og muskler, men som også kan benyttes til almindelige træningssessioner, hvor målet eksempelvis kunne være fedtforbrænding.

Power plates giver en høj-intens træning med vibrationer egnet til kroppen. Disse vibrationer arbejder i alle retninger og sikrer derfor en god og funktionel genoptræning.

Træningstrapper og gangstativer

Med træningstrapper og gangstativer kan du let og ideelt tilbyde genoptræning til gangbesværede patienter, som har brug for vedligeholdelsestræning og almindelig konditionstræning. Vores produkter er praktiske og funktionelle, hvilket sikrer patientens velvære ved træning.

Dette er vi stolte over at kunne have med i vores udvalg, og derfor har vi også et nøje udvalgt samarbejde med de bedste leverandører, der sikrer en god kvalitet af vores genoptrænings- og behandlingsprodukter i hele virksomheden.