Monark Exercise

Med mere 100 års erfaring, ved Monark hvad de taler om !

Kvaliteten af deres produkter er simpelthen SÅ høj, at når man i dag har brug for en testcykel, spørger man ikke efter en testcykel – man spørger efter en Monark!

Den unikke kalibrerings metode giver en uforlignelig kontrol og nøjagtighed og gør det nemt og sikkert for klinikken at anvende den foreskrevne arbejds-mængde i rehabiliteringsprogrammer og stress-tests og til at foretage nøjagtige aflæsninger.

Filter Products Showing all 18 results
Vælg en kategori

Viser alle 18 resultater

Kredsløbstræning er en vigtig gren af rehabilitering og genoptræning. Med kredsløbstræning kan du tilbyde dine patienter en optimal træning af kondition og balance.

Trænings- og spinningcykler

Vi har i vores udvalg af kredsløbsmaskiner mange flotte og funktionelle træningscykler. Med en træningscykel kan patienten træne kondition og genoptræne de fleste led i underkroppen, hvilket er et af hovedformålene.

Ydermere er der fordele som øget blodomløb, bedre rehabilitering og bedre kondition.

Ellipsetræning og løbebånd

Skal det være mere all-around kredsløbstræning, har vi også løbebånd og ellipsetrænere, som giver en mere all-around træning i og med at hele kroppen bliver aktiveret.

Vores maskiner har flere funktioner, niveauer og en god brugervenlighed, som kan anvendes på alle niveauer og enhver genoptræning. Derfor er det ideelt at have et par kredsløbsmaskiner i din klinik til dine patienter.

Mere rådgivning/hjælp

Har du brug for mere rådgivning og sparring omkring vores maskiner, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig her hos ProTerapi.