Ledragomma

Maxsafe træningsbolden fra Ledragomma giver din patient mulighed for træning af hele kroppen. Dermed er Ledragommas Maxsafe træningsbolde særdeles velegnede til rehabiliteringspatienter som skal træne deres muskler, koordination eller balance.

Alsidig genoptræning af balance og styrke

Hos Proterapi har vi i mange år forhandlet Ledragommas produkter – og især træningsbolde, som giver fysioterapeuter og genoptræningsklinikker det perfekte værktøj til deres patienter. Boldens udformning tvinger kroppen og musklerne til at blive bedre til koordination, hvor de mange muskelgrupper alle kan blive aktiveret.

Filter Products Showing all 3 results
Vælg en kategori

Viser alle 3 resultater

Her finder du et stort udvalg af andet træningsudstyr under kategorien ”mindre træningsudstyr”. Disse produkter er små og effektive produkter, som oftest bliver benyttet under genoptræning, specifik muskelgruppetræning og andet.

Træningselastikker og små håndvægte

Leder du efter træningselastikker til dine patienter – eller måske små håndvægte er du kommet til det rigtige sted. Her har vi gode priser på funktionelt træningsudstyr, der let kan benyttes i små klinikker og genoptræningscentre.

Vi har fokuseret på at samle produkter, som er funktionelle og alsidige. Dermed bliver det også let for patienten at kunne træne med disse produkter, da de er lav-praktiske og let-anvendelige i hverdagen til den effektive genoptræning på 15-20 minutter.

Måtter, medicinbolde og balancebræt

Kort sagt har vi her hos ProTerapi alt du kan forestille dig af mindre træningsudstyr, som er egnet til patientens genoptræning og behandling.
Det er ydermere vigtigt for os at kunne rådgive omkring disse produkter, hvorfor vi altid står til rådighed enten via telefon og e-mail.