Kinetec

Hos Proterapi er vi stolte af at kunne tilbyde det anerkendte mærke Kinetecs banebrydende produkter til vores kunder.

Med mere end 40 års erfaring på markedet, er Kinetec nu kendt for at producere maskiner i meget høj kvalitet og for deres høje grad af funktionalitet.

Kinetecs produkter er produceret for at kunne lindre og behandle patienter som har brug for rehabilitering og genoptræning af led såsom knæ og albuer og anvendes til postoperativ genoptræning af fx knæ og hofter på hospitaler og genoptræningsklinikker.

Filter Products Showing all 14 results
Vælg en kategori

Viser alle 14 resultater

I vores udvalg af produkter til at udøve aktiv/passiv træning har vi mange muligheder, der dækker over stortset alle behov. Vi har blandt andet mobile stå-/støtteborde, hvor fleksibilitet og funktionalitet er i højsædet.

Effektive træningsmaskiner til aktiv/passiv træning

Med vores træningsmaskiner er det muligt at træne både overkroppen i en aktiv/passiv træning. Vi har maskiner, hvor der er fokus på skulder- og armbevægelserne.

Der er naturligvis også vores funktionelle træningsmaskiner til rehabilitering og genoptræning af knæ og ben. Disse maskiner enten er fritstående maskiner eller maskiner, som let kan integreres nær en seng. Dermed patienten kan træne sin fysik op igen via liggende position.

Aktiv/passiv genoptræning og rehabilitering

Vores produktkonsulenter er alle uddannede fysioterapeuter og ser derfor hver dag, hvordan en effektiv træningsmaskine kan være med til en god og sund genoptræning af diverse patienter i landet og klinikkerne. Derfor er vi stolte over at både kunne levere, men også rådgive med udgangspunkt i vores viden omkring sundhed og træning.