HUR

HUR (Helsinki University Research) henvender sig til en bred brugergruppe og er velegnet til fitness og rehabilitering på alle funktionsniveauer. Modstanden skabes af lufttryk, og det betyder blandt andet, at man kan lave meget fine justeringer i belastningen.

Maskinerne er pladsbesparende og lydløse, da der ikke er nogen vægtstak. De er lette at indstille i sædehøjde og afstand og har rigtig gode adgangsforhold. Desuden findes flere af maskinerne som dobbeltfunktions maskiner, så du sparer både plads og penge. Endnu en fordel ved HUR maskinerne er, at de har en max brugervægt på op til 250 kg.

HUR fås desuden i en udgave med træningsstyring og registrering. Disse SmartTouch maskiner indstiller selv modstand samt antal sæt og repetitioner, når brugeren registrerer sig.

Læs mere om HUR SmartTouch her og se videoer om hvordan SmartTouch fungerer her og her

Filter Products Showing all 41 results
Vælg en kategori

Viser alle 41 resultater

Flere klinikker og fysioterapeuter udfører tests og målinger, hvorfor udstyret skal være i orden.

Blandt andet kræver måling af blodtryk et godt apparat, som vi her hos ProTerapi selvfølgelig har i vores udvalg.

Diverse produkter til måling

Det er vigtigt med et godt blodtryksapparat, som kan måle korrekt. Derfor har vi altid flere blodtryksapparater til din klinik, men vi har også diverse BMI-vægte og andet, som du kan finde herunder.

Hydraulisk måling og tests

For mere avancerede metoder af måling har vi hydrauliske måleapparater i håndstørrelse for bedre og mere præcis brug. Flere håndholdte hydrauliske måleapparater giver en præcis og god måling, hvorfor de er mere og mere brugt blandt fysioterapeuter.