Fri fragt over 750 kr.   |   1-3 dages levering  |   Fysioterapeutuddannede konsulenter

Fit Cuffs

Filter Showing all 3 results
Vælg en kategori

Viser alle 3 resultater

For andre alsidige produkter til genoptræning af diverse produkter, kan du finde et udvalg herunder. Det er fx alt fra gangbarer og gangstativer til træningstrapper og power plates, som er med til at hjælpe patienten med en effektiv genoptræning.

Effektive produkter til genoptræning

Vi har diverse produkter på denne side – som fx vores power plates, som ikke kun hjælper patienterne med at genoptræne led og muskler, men som også kan benyttes til almindelige træningssessioner, hvor målet eksempelvis kunne være fedtforbrænding.

Power plates giver en høj-intens træning med vibrationer egnet til kroppen. Disse vibrationer arbejder i alle retninger og sikrer derfor en god og funktionel genoptræning.

Træningstrapper og gangstativer

Med træningstrapper og gangstativer kan du let og ideelt tilbyde genoptræning til gangbesværede patienter, som har brug for vedligeholdelsestræning og almindelig konditionstræning. Vores produkter er praktiske og funktionelle, hvilket sikrer patientens velvære ved træning.

Dette er vi stolte over at kunne have med i vores udvalg, og derfor har vi også et nøje udvalgt samarbejde med de bedste leverandører, der sikrer en god kvalitet af vores genoptrænings- og behandlingsprodukter i hele virksomheden.

Find diverse forbrugsprodukter til din klinik, som du kan sælge i løssalg til dine patienter. I vores udvalg af små produkter til løssalg i klinikker finder du blandt andet kuldepakninger, forbindingstape i form af leukotape og sportstape og meget mere.

Vi har altid et stort udvalg af de mest populære produkter til din klinik.

Tilbyd dine patienter lidt mere

Med diverse produkter kan du tilbyde dine patienter lidt mere i din klinik, hvor de typisk vil efterspørge sportstape eller andet tape, der kan fungere og fiksere gaze.

Tilbyd også diverse sportsgel - enten varmecreme eller kuldecreme, der kan behandle og lindre diverse forstuvninger.

Sidst men ikke mindst er der i vores udvalg også diverse bands/elastikker, som kan bruges til genoptræning af led og mobilitet.

Loading...