Enraf Nonius

I vores udvalg af Enraf Nonius produkter har vi et stort udvalg af diverse produkter indenfor fysioterapi og ultralyd. Enraf Nonius har i over 90 år produceret innovative produkter der hjælper mennesker med at forbedre deres livsstil og livskvalitet.

Optimal behandling og genoptræning med fysioterapi

Det er en del af Enraf Nonius CSR at øge livskvaliteten og har i mange år været markedsleder indenfor innovative produkter og redskaber.

Med en særlig passion og interesse for bevægelse har de i mange år udviklet og produceret fysioterapi- og genoptræningsprodukter, som egner sig til flere diverse sager fra patienterne.

Hos ProTerapi har vi flere Enraf Nonius produkter af høj kvalitet på lager, og derfor kan du altid trygt handle hos os.

Filter Products Showing all 14 results
Vælg en kategori

Viser alle 14 resultater

Find diverse forbrugsprodukter til din klinik, som du kan sælge i løssalg til dine patienter. I vores udvalg af små produkter til løssalg i klinikker finder du blandt andet kuldepakninger, forbindingstape i form af leukotape og sportstape og meget mere.

Vi har altid et stort udvalg af de mest populære produkter til din klinik.

Tilbyd dine patienter lidt mere

Med diverse produkter kan du tilbyde dine patienter lidt mere i din klinik, hvor de typisk vil efterspørge sportstape eller andet tape, der kan fungere og fiksere gaze.

Tilbyd også diverse sportsgel - enten varmecreme eller kuldecreme, der kan behandle og lindre diverse forstuvninger.

Sidst men ikke mindst er der i vores udvalg også diverse bands/elastikker, som kan bruges til genoptræning af led og mobilitet.