Concept 2

Concept 2 er standarden for romaskiner i branchen – og det er med god grund. Siden 1981 har de produceret højt avancerede og funktionelle romaskiner til kredsløbstræning.

Vores udvalg af Concept 2

Da Concept 2 brandet er ensbetydende med gode romaskiner har vi i vores udvalg selvfølgelig romaskiner – men ydermere har vi også andre Concept 2 kredsløbsmaskiner for at variere udvalget og tilbyde de bedste muligheder til fysioterapeuter.

Blandt andet har vi Concept 2 Skierg produktlinjen, hvor Concept 2 Skierg gulvstanderen er en unik træningsmaskine til genoptræning.

Filter Products Showing all 4 results
Vælg en kategori

Viser alle 4 resultater

Kredsløbstræning er en vigtig gren af rehabilitering og genoptræning. Med kredsløbstræning kan du tilbyde dine patienter en optimal træning af kondition og balance.

Trænings- og spinningcykler

Vi har i vores udvalg af kredsløbsmaskiner mange flotte og funktionelle træningscykler. Med en træningscykel kan patienten træne kondition og genoptræne de fleste led i underkroppen, hvilket er et af hovedformålene.

Ydermere er der fordele som øget blodomløb, bedre rehabilitering og bedre kondition.

Ellipsetræning og løbebånd

Skal det være mere all-around kredsløbstræning, har vi også løbebånd og ellipsetrænere, som giver en mere all-around træning i og med at hele kroppen bliver aktiveret.

Vores maskiner har flere funktioner, niveauer og en god brugervenlighed, som kan anvendes på alle niveauer og enhver genoptræning. Derfor er det ideelt at have et par kredsløbsmaskiner i din klinik til dine patienter.

Mere rådgivning/hjælp

Har du brug for mere rådgivning og sparring omkring vores maskiner, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig her hos ProTerapi.