Airex

Airex har gennem flere årtier leveret højkvalitets træningsmåtter og andre mindre balanceredskaber, fremstillet i patenteret ”closed cell” cellestruktur. Airex produkterne er bløde og nemme at rengøre og nærmest standardudstyr i enhver klinik og træningsrum.

Kontinuerlig produktudvikling

Airex videreudvikler hele tiden på deres produktportefølje og er altid på forkant med de nyeste trends. Dette sikrer en optimal produktportefølje, som vi her hos ProTerapi selvfølgelig nyder godt af.

Med Airex produkter har du som selvstændig klinikejer eller fysioterapeut gode muligheder for at tilbyde dine patienter de bedste produkter til udstrækning eller andet.

Filter Showing all 8 results
Kategori
Brand

Viser alle 8 resultater

Her finder du et stort udvalg af andet træningsudstyr under kategorien ”mindre træningsudstyr”. Disse produkter er små og effektive produkter, som oftest bliver benyttet under genoptræning, specifik muskelgruppetræning og andet.

Træningselastikker og små håndvægte

Leder du efter træningselastikker til dine patienter – eller måske små håndvægte er du kommet til det rigtige sted. Her har vi gode priser på funktionelt træningsudstyr, der let kan benyttes i små klinikker og genoptræningscentre.

Vi har fokuseret på at samle produkter, som er funktionelle og alsidige. Dermed bliver det også let for patienten at kunne træne med disse produkter, da de er lav-praktiske og let-anvendelige i hverdagen til den effektive genoptræning på 15-20 minutter.

Måtter, medicinbolde og balancebræt

Kort sagt har vi her hos ProTerapi alt du kan forestille dig af mindre træningsudstyr, som er egnet til patientens genoptræning og behandling.
Det er ydermere vigtigt for os at kunne rådgive omkring disse produkter, hvorfor vi altid står til rådighed enten via telefon og e-mail.