Vi har i mange år serviceret de danske fysioterapeuter med ultralydsapparater af høj kvalitet.

 Ultralyd er – kort fortalt – lydbølger, der sendes igennem huden og ned i det underliggende væv. Lydbølgerne pulserer med en frekvens, som sætter vævet i svingninger og derved øger temperaturen i vævet. Lydbølgerne kan nå markant dybere end almindelig varmebehandling. Ultralyd stimulerer ligeledes blodcirkulationen i vævet, som fremmer heling af væv osv.

Anvendelsesmulighederne/fordelene ved ultralyd er blandt andre:
– Sportsskader: forkortet restitutionsfase, grundet den øgede blodcirkulation i vævet
– Blodansamlinger samt væskeansamlinger minimeres/fjernes
– Smertelindrende effekt
– Reducering af inflammatoriske tilstande
– Skader i sener, ledbånd og ledkapsler reduceres og heler hurtigere

Der er ikke alvorlige bivirkninger forbundet med ultralydsbehandling
Man vil som patient kunne mærke en effekt svarende til varme i det behandlede område under behandlingen. Der kan i nogle tilfælde være uro og træthed i det behandlede område, hvilket oftest fortager sig indenfor 12-24 timer efter behandlingen.